Rabu, 26 Mac 2014

Marine Essence Nourishing Shampoo

Assalamualaikum....
Satu lagi produk hebat

Siri penjagaan kulit kepala




Bebas bahan kimia





Ramuan Ekslusif









Untuk kebaikan seisi keluarga





Dapatkan segera...
Hubungi kami di talian 0132391007
Atau lawati fanpage di sini 

Harga rm33/pcs
Pos rm6


Marine Essence Soap

Assalamualaikum....
Kearah memiliki kulit yang sihat...................... Jom terokai


Marine Essence Soap





Ingredient




Usage







TESTIMONI









Sekotak ada 3 buku sabun....
Harga rm105/kotak
Caj pos rm6

Hubungi kami di talian
0132391007
atau lawati fanpage kami di sini  untuk membuat tempahan


Isnin, 16 Disember 2013

PAN AJAIB

Assalamualaikum... 
Sejak pemanggang ajaib begitu popular dikalangan kita, syarikat menang glassware tidak putus idea untuk mengupgrade produk kami....
1 lagi keluaran menang glassware yang diberi nama PAN AJAIB... jom tengok


cantikkan??? bulat jerrr



banyak fungsinya kan kan kan???

ok kita lihat 1 per 1

Bahagian atas iaitu penutup


saiz pan diameter ( panjang) 24cm
tinggi 7 cm


saiz penutup Diameter/panjang 24cm
tinggi 4 cm


boleh bakar kek


mengukus menggunakan piring mengukus

mengukus menggunakan rak mengukus


bahagian atas boleh digunakan sebagai fry pan
boleh goreng sosej, menumis sayur/ apa2 masakan

gambar diatas menunjukkan klip kekunci yang kukuh dan kedap
gambar dibawah menunjukkan proses pengukusan boleh dilakukan secara 2 tingkat
rak pengukus dan piring pengukus diberikan percuma




Harga sebenar pan ajaib rm214.00 - 30% = rm149.80

caj pos rm15 semenanjung
            rm25 sabah/sarawak

untuk pertanyaan/ keterangan lanjut
boleh hubungi 
0132391007
0132035764
0175748831

Anda juga boleh lawati fan page kami klik di sini untuk melihat ofer terkini..
Sila like n share... tqvm.



Periuk Goreng Ajaib

Assalamualaikum.....
Kini pemanggang ajaib memperkenalkan generasi terbaru... Periuk Goreng Ajaib...
Khusus untuk memudahkan kerja-kerja memasak......



Apa yang periuk ni boleh buat???
1: deep fry /goreng 
2:kukus/rebus
3:panggang 1 ekor ayam x yah potong (ala2 ayam golek)
4:bakar kek
5:masakan berkuah seperti gulai
6:memanaskan makanan


Jom tengok saiz dia




Dasar periuk yang dalam ( 8cm ) sangat sesuai untuk goreng dgn minyak banyak ( tenggelamkan bahan gorengan), nak kukus, buat gulai, nak rebus.... boeh saja.. yang penting ikut kreativiti sendiri...

periuk ini juga boleh dipisahkan...




bahagian nipis tu boleh buat fry pan...

Dengan banyak lagi barang percuma







Ada lagi tu.....


woven bag
cd dan resepi
( selagi stok masih ada sahaja)

boeh juga lawati page kami... disini


Apa tunggu lagi?????

jom tengok harga

harga asal rm339 - 30% = rm237.30

pos rm20 semenanjung

pos sabah/sarawak rm40

cod area taman medan,taman datok harun, taman sri sentosa, ppum.... luar kawasan dikenakan caj rm5-15 mengikut kesesuaian..... 
sila rujuk link disini  untuk promosi terkini 

terima kasih...
                                     

                                 

t shirt muslimah


Assalamualaikum dan salam sejahtera... 

T-shirt Muslimah 100% cotton...
harga rm45 termasuk pos....
kini kami menawarkan rm70 untuk 2 helai ( boleh pilih)
free postage......


saiz M
AVAILABLE





SAIZ M
AVAILABLE



SAIZ M
SOLD


SAIZ M
SOLD


SAIZ M
AVAILABLE


SAIZ XXL
AVAILABLE



SAIZ XL
AVAILABLE


SAIZ XL
AVAILABLE


SAIZ XL
SOLD



SAIZ XL
AVAILABLE




SAIZ XL
AVAILABLE




SAIZ XL
AVAILABLE




SAIZ XL
AVAILABLE




SAIZ XL
SOLD




Selasa, 10 Disember 2013

Project Portable


HI.... Assalamualaikum....
Kita biasa dengar tentang pemanggang ajaib, periuk ajaib, pan ajaib, waffle ajaib dan periuk goreng ajaib..
Tapi ada 1 lg yang perlu kita kenali untuk melengkapkan koleksi "AJAIB"....




Sesuatu yang sangat berbaloi...






 Apa kaitan dengan non stick grill pan???

Hmmmm grill pan ni mudah digunakan, mudah disimpan, mudah dibersihkan... 
Nak picnic?? x payah susah2 bawa minyak yang banyak tuk menggoreng,...
Non stick grill pan boleh digunakan tanpa minyak / minyak yang sedikit/ tanpa minyak.... sajian sihat setiap masa....



nak berniaga?? boleh juga.. 






Memperkenalkan portable gas stove.. sangat mudah digunakan.. ringan, tidak memerlukan ruang yang luas untuk menyimpan....








Promosi yang sedang berlangsung.....

pemanggang ajaib RM129
Portable gas stove RM69.60

Kombinasi portable cookware RM 185
Free 1 tin portable gas worth  RM 6.90
Pos rm25
Untuk membuat pesanan sila sms 0132391007

atau

Anda boleh juga lawati page kami...
sila klik disini

Jazakallahukhairan....wa  Barokallahufiikum.. 

Ahad, 9 Jun 2013

BIO VELOCITY SLEEPMATE

Assalamualaikum...
Saya perkenalkan BIO VELOCITY SLEEP MATE kepada anda...



 Apa sebenarnya BVSM ni?? Setiap hari ada testimoni hebat!!....
Saya akan bongkarkan... Tak percaya tak apa... Baca jer dulu.. ANDA TENTUKAN!!!



Bio Velocity Sleepmate adalah pelapik tilam yang :

● pertama di dunia dan di Malaysia
● di suntik/ di sembur garam laut dalam
● di dedahkan pada cahaya matahari selama sebulan - waktu dhuha sahaja sebab masa ni ada unsur istimewa pada cahaya matahari untuk kesihatan dan keberkatan

Kajian selama 20 tahun - BVSM hasil kajian saintis Jerman ,garam laut dalam dari Korea dan di kilangkan di Malaysia.

KENAPA GARAM ?

● rawatan garam sudah lama di amalkan di blok Soviet dan Eropah timur dan negeri China.
● garam juga mainkan peranan penting dalam perubatan Islam
● gangguan makhluk halus ,penawar racun.

Di adun dalam bentuk Bio Velocity - kelajuan gelombang yang berupaya mennembusi badan manusia - bergetar bertindak dgn molikul air dalam badan-ikatan air terputus terbebas tenaga dalam bentuk haba -terhasil oksigen.

Bila haba di bebaskan ia melarutkan kolestrol yg tersumbat di salur darah juga larutkan darah beku di arteri jantung dan otak - darah lancar seluruh badan

Bila darah lancar semua masalah kesihatan akan beres dgn izinNya- hormon balance,renewal sel berlaku sbb tu kita boleh jadi semakin sihat dan awet muda.

KENAPA TENAGA MATAHARI DAN GARAM NI DIPROSES PADA SLEEPMATE ?

● sebab masa tidurlah renewal sel berlaku- tapi hanya dengan tidur yang lena.
● BVSM bantu anda untuk dapatkan 'deep sleep' tanpa gangguan supaya segala proses penyembuhan berlaku dgn maksima yg mungkin
● otak dapat berehat dari sebarang emosi,interaksi dan membuat keputusan
● tidur yg lena dgn sleepmate akan pulihkan aura -rasa happy




RAMAI YANG SUDAH SEMBUH DARI SAKIT KRONIK YG DI TANGGUNG BERTAHUN

● senggugut,
● stroke
● slipdisc
● migraine
● tekakan perasaan
● gila / sakit jiwa
● insomia
● darah tinggi
● koma sbb otak kecut
● asma dan apa saja masalah kesihatn

CUMA PERLU TIDUR JERRR


CUMA PERLU TIDUR JERRR
● tidur dgn BVSM bagi yg belum sakit In Shaa Allah dapat elakan sakit jantung dan stroke

Bila dah mula bersama BVSM:

~ada yg cepat rasa kesannya
~ada yg lambat rasa
~ada yg kata terus rasa nak muntah
~ada yg kata lega kak ...1st night tidur...subhanallah sedapnyerrr tidur..ringannyerr badan
~ada yg rasa..kakak masalah tulang belakang saya ....masih rasa sampai sekarang w/pun kurang
~ada yg kata...tulang blkg saya dah okkk....alhamdulillah
~ada yg kata kak saya muntah2!!
~ada yg kata kakk malam tadi saya mimpi teruk dan takuttt!!
~ada yg kata kak saya tak boleh tidur malam tadi
~ada yg kata kak saya dah bertahun tak boleh tidur.... mlm tadi saya tidur lena !!
~ada yang kata kak masalah kronik saya selama 6 tahun bagai di buang terus

apapun...cara kerja BVSM

~ membelai dan mengurut mesra badan anda dan menyihatkan sel
~detox
~baiki
~pulih

BERAPA LAMA????...inilah yg anda kena tahu!!

~ada yg badan dah ada macam2!! (berkarat dalam badan kita tak tahu...ingatkan diri saya juga)
~ada yg problem saraf
~ada yg lemakkkk banykkkkk!!
~ada yg sel dah lembab!!
~ada yg air sgt kurang...(dlm badan kemarau!!)

so..apa yg berlaku pada body dan perasaan anda bila BERSAMA BVSM..bergantung kpd sistem badan masing2!!

TIPS:..berdasarkan banyak pengalaman...macam2 ada..ramai yg dapat manafaat segera dalam masa 3 hari.... walaupun tempoh penyembuhan biasanya 21 hari.. Jadi dalam masa 21 hari tu, anda sabar, bersangka baik, teruskan tidur di atasnya, minum air mineral 10-15 gelas sehari & minta doa sungguh2 kepada Allah swt

**** Untuk kes-kes mistik - sila dapatkan khidmat nasihat dan cara rawatan dari Smart Tycoon Well Trained Consultants

JIKA ANDA SAYANG KESIHATAN ANDA!!!! TIDAK RUGI ANDA MENGELUARKAN SEDIKIT DUIT UNTUK MENCUBANYAAAAA!!!

Tnggu apa lagi!!! AYUH DAPATKAN 1 BVSM UNTUK ANDA DAN KELUARGA ANDA!!!!!
TAK SALAH MELABUR UTK KESIHATAN DIRI & KELUARGA





Jangan tunggu lagi ... untuk lebih banyak testimoni sila klik little zarra shop